Proves d’accés CJNC 2016

Cartell Audició 2016Enguany el format de l’estada del Cor Jove Nacional de Catalunya ha canviat una mica respecte les tres edicions anteriors. El CJNC ha estat convidat a participar a les Choralies (Vaison la Romaine) en un projecte conjunt amb 3 Cors Nacionals (Noruega, Itàlia i França) i interpretar “Simfonia del mar” de Vaughan Williams. El director català convidat és en Xavier Pastrana i el repertori que s’interpretarà seran obres de grans autors catalans com ara Lamote de Grignon, Joaquim Serra, Cristòfor Taltabull i Manuel Oltra. Per tot això, l’stage serà del 26 de juliol al 11 d’agost, la primera part a Catalunya (Vila-Seca) i la segona part a França.

Les audicions constaran d’una obra solista lliure, dues obres corals obligades i una lectura a vista. Les obres obligades són Romance i Elefant de Manuel Oltra, caldrà cantar també les parts solistes.

Les obres corals s’interpretaran en quartets.
Les proves seran els dies 30 i 31 de gener a Barcelona.
Les proves de selecció són per a joves de 18 a 28 anys.

Les persones interessades han d’omplir el següent formulari http://www.mcc.cat/forms/cjnc4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s