Maria Mauri

pianista i música de cambra


Maria Mauri Fàbregas es llicencia en piano clàssic i contemporani a l’Escola Superior de Música de Catalunya, estudiant amb els professors Vladislav Bronevetzky (piano solista) i Francisco Poyato (lied). Més endavant cursa un màster en l’especialitat de piano col·laboratiu a la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Actualment està acabant el grau en direcció orquestral i coral a l’ESMUC.

Ha estat becada per l’excel·lència musical de part de Fundación Victoria de los Ángeles, Fundació Anna Riera i Guildhall Scholarship Awards.

Ha participat en l’enregistrament del CD “Pau&Victòria” amb peces inèdites de Pau Casals.

Actualment es dedica principalment a l’acompanyament del repertori vocal i coral, i ha tocat en més de cinquanta concerts corals, de lied, d’òpera i de música de cambra, actuant en sales com l’Auditori, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Música. També ha fet concerts a França i al Regne Unit.

Paral·lelament a l’activitat com a pianista, exerceix també de directora i cantant: per una banda és directora titular del Cor de Cambra Arsinnova, i assistent de direcció del cor Fòrum Vocal; i com a cantant, ha actuat amb cors professionals com el Bach Collegium Barcelona, The Beauty Fools, o l’Ensemble O Vos Omnes.

També ha gravat un CD amb música de Daniel Ariño i lletra d’Enric Casasses.
Aquest és el segon any que acompanya el Cor Jove Nacional de Catalunya.


MARIA MAURI, PIANISTA Y MÚSICA DE CÁMARA

Maria Mauri Fàbregas se licencia en piano clásico y contemporáneo en la Escuela Superior de Música de Cataluña, estudiando con los profesores Vladislav Bronevetzky (piano solista) y Francisco Poyato (lied). Más adelante cursa un máster en la especialidad de piano colaborativo en la Guildhall School of Music and Drama de Londres. Actualmente está terminando el grado en dirección orquestal y coral en la ESMUC.

Ha sido becada por la excelencia musical de parte de Fundación Victoria de los Ángeles, Fundación Anna Riera y Guildhall Scholarship Awards.

Ha participado en la grabación del CD “Paz & Victoria” con piezas inéditas de Pau Casals.

Actualmente se dedica principalmente al acompañamiento del repertorio vocal y coral, y ha tocado en más de cincuenta conciertos corales, de lied, de ópera y de música de cámara, actuando en salas como el Auditorio, el Gran Teatro del Liceo o el Palau de la Música. También ha dado conciertos en Francia y el Reino Unido.

Paralelamente a la actividad como pianista, ejerce también de directora y cantante: por un lado es directora titular del Coro de Cámara Arsinnova, y asistente de dirección del corazón Foro Vocal; y como cantante, ha actuado con coros profesionales como el Bach Collegium Barcelona, ​​The Beauty Fools, o el Ensemble O Vos Omnes.

También ha grabado un CD con música de Daniel Ariño y letra de Enric Casasses.

Este es el segundo año que acompaña el Coro Joven Nacional de Cataluña.